Foto

Duoen We Met In June består av Sara Rose Zadig og Gjest Ingeson Kvåle. Foto: David Zadig.

Popdebut fra We Met In June

Publisert: 13. april 2023 kl 12.27
Oppdatert: 13. april 2023 kl 12.28

Duoen We Met In June består av kjæresteparet Sara Rose Zadig og Gjest Ingeson Kvåle, begge opprinnelig fra Vestlandet. Sammen har de funnet et musikalsk uttrykk der Sara Roses lidenskap for 70-talls visefolk og rock møter Gjest sin interesse for amerikansk folk og bluegrass. Resultatet er et drømmende og romantisk lydlandskap der visepop og americana smelter sammen.

– Singelen handler om å leve i nuet og formidler følelsen man får når man er forelsket, glemmer alt annet og bare er. Teksten er en fortelling om å legge bort stress, tre inn i favorittkjolen og dra ut på fest. Et svevende og vårlig lydbilde underbygger tematikken i låten og tar forhåpentligvis lytteren med til en herlig kveld fylt av romanse, dans og god stemning, forteller Gjest, før Sara Rose legger til:

– Vi dro en tur på hytta for å koble ut og å skrive musikk. Vi lagde god mat sammen og drakk vin i solnedgangen. Etter noen stressende uker var det godt å endelig lande og liksom bare være, bare oss to sammen. Da Gjest tok opp gitaren og spilte riffet til det som skulle bli låta I Feel Fine visste vi begge akkurat hva sangen skulle handle om: nettopp den deilige og bekymringsfrie følelsen vi begge satt med den kvelden!

We Met In June er opptatt av å formidle de små øyeblikkene i hverdagen som er lette å glemme. Kjærlighetsduoen dedikerer gjerne en hel låt om en følelse som kanskje bare varer et lite sekund, som på singelen I Feel Fine.

– Livet består av disse øyeblikkene, og som låtskrivere ønsker vi å løfte frem disse. Noe av det som er fantastisk med musikk er at den kan ta deg tilbake i tid, til et annet sted eller bare til en annen herlig sinnsstemning. Vi håper musikken vår kan gi folk en slik drømmende, god følelse og kanskje være et lite avbrekk i en ellers hektisk hverdag, avslutter duoen.

Singelslippet feires med konsert på SALT i Oslo 19. april, og er en del av konsertserien «Nordicana i Naustet» i samarbeid med plateselskapet Die With Your Boots On.