Guns N’ Roses er klare for Tons of Rock.

Foto

Pressebilde / Tons of Rock

Guns N’ Roses til Norge: – Det er større enn vi klarer å beskrive

Publisert: 21. februar 2023 kl 15.15
Oppdatert: 21. februar 2023 kl 15.18

Nå melder Tons of Rock at de utvider med én dag for å presentere et av verdens største rockeband:

Guns N’ Roses er nå bekreftet til Oslo og Ekebergsletta onsdag 21. juni.

– Guns N’ Roses på festival i Norge er større enn vi klarer å beskrive. Med over 100 000 billetter i salg, som skal fylle sletta med fans til allsang og fest, oser dette slippet festivalhistorie. Vi er ufattelig stolte av å nå kunne utvide Tons Of Rock til fire festdager i juni.  En åpningsdag med Guns N’ Roses vil garantert sette stemningen for resten av festivalen, som nå krydres med helter og legender som Volbeat, Iggy Pop, Puscifer og In Flames, sier daglig leder og bookingansvarlig Jarle Kvåle ifølge en pressemelding.

Etter debuten Appetite for Destruction (1987), har Guns N' Roses blitt et av de største rockebandene i musikkhistorien.

– Å få Guns N’ Roses bekreftet til en festival i Norge er sensasjonelt. Deres forrige konsert i Norge resulterte i publikumsrekord på Vestlandet, som er ytterligere ett bevis på at Tons of Rock er Norges desidert største festival, sier Martin Nielsen, daglig leder Live Nation og styreformann i Tons Of Rock. 

2022 ble et rekordår for Tons of Rock, med over 80.000 publikummere fra 52 forskjellige land. I 2023 utvides festivalen altså til fire dager, med over 100.000 publikummere, melder festivalen.

­