«The Astronaut»
Foto

Skjermdump fra videoen til «The Astronaut», som BTS-medlemmet Jin slapp sist helg. Siden har den nær 30 millioner visninger bare på YouTube. Låten er produsert med Kygo som en av to produsenter, og han har også vært med på skrivesiden sammen med Coldplay. Foto: Hybe Labels / YouTube

Jin fra BTS slår an med sin Kygo-produserte sololåt «The Astronaut»

Publisert: 31. oktober 2022 kl 10.36
Oppdatert: 31. oktober 2022 kl 10.36

Dermed danket BTS-medlemmet ut blant andre Rihanna med låten «Lift Me Up» sist helg.

«The Astronaut» er produsert av Kygo og Bill Rahko, og nordmannen er også med på skrivelaget bak – sammen med Chris Martin og sønnen Moses, så vel som Jin selv.

Kpopidolet synger både på engelsk og koreansk på singelen, som er sagt å være en gave til fansen før han må avtjene verneplikten.

Jin livedebuterte låten sist fredag som gjest på Coldplay-konserten i Buenos Aires. Stadionkonserten var utsolgt, og konserten ble livevist på 3.500 kinoer i mer enn 80 land – inklusive fem norske kinoer.

Samme dag ble også «The Astronaut» sluppet sammen med en musikkvideo. Den lille jenta i videoen, som gjør at Jins karakter forblir på jorden og lar romskipet seile sin egen sjø, sies å representere fanskaren til BTS, kalt The Army.