Kulturjobb

Stilling ledig som sceneinstruktør i Vesterålen – 100%

av: Kulturjobb
Publisert: 13. desember 2019 kl 10.00
Oppdatert: 7. februar 2020 kl 10.57

Scenekunst i Nordland (SiN) inngår i Scene8 ved Kultur, miljø- og folkehelsetaten. Etaten har ansvar for tjenester, forvaltning og utvikling innen hele det tradisjonelle kulturfeltet: visuell kunst, film, teater, festivaler, frivillige organisasjoner kunst- og kulturformidling til barn og unge, nordnorsk kulturavtale, Barentssamarbeidet og annet internasjonalt samarbeid innen kultur. 

I Scene8 finner du Scenekunst i Nordland sammen med Den kulturelle skolesekken i Nordland, Musikk i Nordland, Ung/UKM og Figurteatret i Nordland.

Nordland fylke har en rik og variert sceneaktivitet. Miljøet er stimulerende og framtidsrettet. I samarbeid med kommunene har fylkeskommunen etablert et nettverk av syv profesjonelle sceneinstruktører, som i det vesentlige arbeider i amatørmiljøene. SiNs oppgaver er mye rettet mot barn og unge, men også mot oppfølging av frie grupper og ensembler.

​Stillingens ansvars- og fagområde: 

  • Yte teaterfaglige tjenester i henhold til halvårsplan for sceneinstruktøren i Vesterålen. Primært vil arbeidsoppgavene være i Vesterålen, men enkelte prosjekt kan også bli å finne sted i andre deler av Nordland. Kontorsted er Sortland
  • Vi tilbyr i hovedsak regihjelp, men kan også fungere som støttende konsulenter på andre produksjonsområder
  • Vi er tilgjengelig for alle amatører, skoler, kor og andre lag og foreninger i deltakerkommunene, men går også inn i samarbeidsprosjekt med andre kulturinstitusjoner i fylket, særlig når det kommer til arbeid i sjiktet profesjonell/amatør

Utdanning og erfaring:  

  • Vi legger vekt på relevant høyere utdanning innen scenekunst
  • Bred praktisk erfaring fra arbeid med scenekunst kan kompensere for høyere utdanning

Personlige egenskaper: 

  • Til stillingen søker vi en utadvendt, initiativrik og kreativ person, som også kan tenke nytt og til tider ta utradisjonelle veier.  Vi legger også stor vekt på samarbeidsevne og planmessighet i arbeidet.
  • Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som er med på å skape trygghet og tillit hos dem man jobber med.
  • Du vil inngå i instruktørnettverket som ledes av fylkeskommunens scenekunstleder.
  • Du må ha førerkort, disponere bil og være forberedt på mye reising samt kvelds- og helgearbeid. Det praktiseres gode avspaseringsvilkår i forhold til dette.

Sentrale nettsider og dokumenter: 

Som ansatt hos oss får du: 

  • Utfordrende oppgaver i et utviklende arbeidsmiljø 
  • En raus organisasjonskultur hvor vi vil hverandre vel, ser hverandre og bidrar til fellesskapet 
  • Lønn- og arbeidsvilkår etter avtale  
  • Offentlig pensjonsordning og gode forsikringsvilkår 

​Tiltredelse:

Vi ønsker å tilsette så snart som mulig, men vi er åpen for dialog om vi finner den rette.

Søk stillingen:

Søknad sendes via elektronisk søknadsskjema. CV fylles inn i søknadsskjemaet, i stedet for å legge den som vedlegg. Vitnemål og attester medbringes til eventuelt intervju. 

Vi gjør oppmerksom på at alle våre søkere kommer på offentlig søkerliste, jf. offentlighetslova § 25. Fritak fra offentliggjøring gjøres bare unntaksvis, og må begrunnes i søknaden. 

Vi ønsker deg velkommen som søker!

Scenekunst i Nordland
søn 20.02.2022 23:47

Nordland fylkeskommunes kjerneoppgaver omfatter ansvar for videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelsetjenester, transporttilbud og næringsutvikling. Målet er å være en regional utviklingsaktør på alle områder.

Nordland fylkeskommune har parlamentarisk styringsform. Fylkestinget er vårt øverste organ, mens fylkesrådet har det daglige ansvar for gjennomføring av politikken. Fylkesrådet er også leder av den fylkeskommunale administrasjonen.