Kulturjobb

Rådgiver kulturvirksomhet

av: Kulturjobb
Publisert: 26. november 2019 kl 09.53
Oppdatert: 7. februar 2020 kl 10.56

Kulturvirksomheten består av administrasjonen, Nordlysbadet, Alta Folkebibliotek, Ungedommens Hus, Utekontakten, Kulturskolen og Kultursalen. I tillegg har vi ansvar for alle idrettssaker, grendehus, Borealis vinterfestival, Ung Kultur Møtes (UKM) og en rekke små og store hendelser gjennom hele året. Vi eier Alta museum og Aurora kino, men som er skilt ut som egne selskap. 

Arbeidstempoet i kulturvirksomheten i Alta er hektisk. Vi har aldri lavsesonger! Arbeidsdagene vil i hovedsak være ukedager og på dagtid, men i perioder må det påregnes både kvelds- og helgearbeid. I kulturadministrasjonen arbeides det relativt flatt, det er et veldig godt miljø og arbeidsoppgavene tillegges ofte den som har best kompetanse og engasjement. Oppgavene som beskrevet er derfor retningsgivende. Vi tilbyr et inspirerende miljø, ingen kjedelige arbeidsdager og evig endring.
Politiattest for arbeid med barn og unge av nyere dato må framvises ved tilsetting.

Arbeidsoppgaver

Som rådgiver ved kulturvirksomheten i Alta kommune får du arbeide i team med ledergruppen i virksomheten, bistå avdelingslederne i personalarbeid og HMS-oppfølging, arbeide med allmenkultur som kulturarv, utsmykkingsprosjekter m.m., holde rede på gjennomføring av våre arrangement på offentlige høytidsdager, kontakt med og oversikt over frivilligfeltet i Alta, potensielt ha spesielt ansvar for kommunikasjon med ungdomsrådet, attestere regninger og kjøre prosjektregnskap m.m.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring fra kulturfeltet eller et brennende ønske om å jobbe i kulturfeltet
  • Erfaring fra personalarbeid
  • Inneha gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig samt beherske engelsk muntlig og skriftlig, behersker du samisk og/eller andre språk vil det telle positivt  
  • Sertifikat klasse B 
  • 3-årig utdanning på høyere nivå 

Personlige egenskaper

Personlige egenskaper som kombinasjonen godt humør, god på samarbeid med alle og et svært ryddig vesen vil telle tungt. 
Du må også tåle å ha mange baller i luften samtidig.

Vi tilbyr

Vi tilbyr et inspirerende miljø, ingen kjedelige arbeidsdager og evig endring. Stillingsinnplassering og lønn i henhold til tariff og avtaleverk.

 

Alta Kommune
søn 20.02.2022 23:47

Alta er en ung by og en stor kommune med omlag 1 500 ansatte og en historie som strekker seg 10 000 år tilbake i tid. Her er vi 20 000 innbyggere pluss en god del tilreisende skoleelever og studenter. Vi har en svært ung befolkning, en av landets yngste. Derfor er kommunen også fylt av byggeaktivitet, kreative uttrykk og fremtidstro. Barn og unge er vårt store satsingsområde de neste årene. Alta er et utdannings- og kommunikasjonssenter med blant annet universitet og stamflyplass. Langt nord -ja, men kort vei: Oslo - to timer, Tromsø – en halv time, Russland /Sverige/Finland – en ”liten” tur over vidda. I Alta betaler staten ned store deler av studielånet ditt og du har lavere skatt.